Jauns Normunda Rutuļa dziesmu albums "MARMELADEJAS"



19.jūlijā, izdevniecībā Platforma, digitālā formātā tiek publicēts Rutuļa jaunais dziesmu albums MARMELADEJAS - tas ir dziesmu albums, kas ietver sevī 12 jaunas oriģināldziesmas un to variācijas - remiksus. Jaunā dziesmu programma veidota uz jaunām, viegli saprotamām, līdzi dziedamām un dejojamām dziesmās, modernos pop un deju mūzikas aranžējumos. Albuma veidošanā piesaistīti dziesmu radītāji un producenti no visas Latvijas - Guntis Vecgailis, Gaitis Lazdāns, Jānis Stībelis, Ralfs Rubenis, DjUga, Roberts Lejasmeijers, Jānis Strazds, Reinis Krūziņš, Gints Stankēvičs, Ivars Kurpnieks, Guntars Račs, Andy Bassland, Edge Core, Artūrs Slišāns, BuGaga Project, N`Works, Dj Wiesys, Flyingmice un Mart Inc.
Lūk ko par  jaunā albuma nosaukumu saka Rutulis: „Nosaukums man iešāvās prātā kādā rītā, tramvajā. Tā laika aktualitāte - olimpiskās spēles „griezās pa galvu”, un tā kā man patīk veidot labskanīgus jaunvārdus, no vārdiem - olimpiāde, dejas, marmelāde iznāca Marmeladejas. Skan labi, atbilst albuma noskaņai – garšīgi un kustīgi!”.
Šis ir jau septītais dziedātāja un producenta Normunda Rutuļa solo albums. Tā kā stilistiski tas atšķiras no iepriekšējiem, un radīts ar mērķi atjaunināt auditoriju, arī labskanības dēļ skatuves vārds ir saīsināts. Tagad tas skan vienkāršāk – Rutulis. Tas gan attieksies tikai uz šāda žanra mūziku. Estrādes mūzikā Normunds turpinās darboties ar vārdu, uzvārdu. Jau šī gada rudenī tiks uzsākts darbs pie nākamā dziesmu albuma „Aizturi elpu”, kura muzikālo pavadījumu ieskaņos īsts bigbends.

Nav komentāru: