Izcils alus svinībām !

Mazā muižas alus darītava pie Valmieras.

Valmiermuižu jau izsenis iecienījuši karalisku dzimtu pārstāvji un īpaši viesi. Par to, vai tas bijis izcilā alus vai vienkārši viesmīlības dēļ, vēsture klusē. Tomēr arī šodien Valmiermuižas mazajā alus darītavā ikvienu sagaidīs omulīgi saimnieki un lēnām, pamatīgi darīts krietns alus.


 Ja Jūsu Augstībai pa ceļam no Parīzes uz Sanktpēterburgu iegadās pūtināt zirgus Valmieras pusē, no sirds iesakām piestāt Valmiermuižā un nesteidzīgi nobaudīt saimnieku viesmīlību, slacītu ar slaveno Valmiermuižas alu.



Šī alus darītava"VALMIERMUIŽA" piedāvā ne tikai Lielisku alu svinībām, bet arī interesantas ekskursijas/degustācijas -
V
iesiem stāstīsim, kā Valmiermuižas bagātā vēsture ir ietekmējusi alus tapšanu. Rādīsim, kā alus tiek brūvēts, un degustācijā piedāvāsim alu nosmeķēt pa muižkunkgu modei.

“Valmiermuižas alus” darītavas apmeklējuma un alus degustācijas ilgums – 1,5 stundas. Biļetes cena pieaugušajiem - 3,50 Ls, studentiem un pensionāriem - 2,00 Ls.
Ekskursijas notiek kā latviešu, tā angļu un krievu valodā, un viesošanās iespējama katru dienu, to iepriekš saskaņojot pa telefonu +371 20264269 vai e-pastu: ciemos@valmiermuiza.lv.

Valmiermuižas alus darītava

Dzirnavu iela 2, Valmiermuiža
Valmieras pagasts, Burtnieku novads, LV-4219

Nav komentāru: