RAGANAS ĶĒĶIS

Tuvojas svinības un vēlaties, lai jūsu svinību viesi  justos īpaši? Jūsu svinības izdotos?Lai par svinību maltīti un īpašo svētku atmosfēru parūpētos profesionāla komanda?
Kur šādu vietu atrast?


Krimuldas novadā Rīgas - Valmieras šosejas 46. kilometrā atrodas tieši šāda, svinībām piemērota vieta -  „Raganas Ķēķis” !
Atvērts no pulksten 9 rītā līdz 23 vakarā (piektdienās līdz 24, sestdienās līdz pat 2 naktī). Pirmajā stāvā tālbraucēju šoferīšu, tūristu, sportistu un ikviena ceļinieka ērtībām izveidots pēc pasakas „Ansītis un Grietiņa” motīviem apgleznots sanitārais mezgls ar mājīgi iekārtotām dušas telpām. Tajās ikviens apmeklētājs, samaksājot latu, var ieiet dušā, lai noskalotu ceļa putekļus.
Brokastīs ceļinieki var pasūtīt ne vien firmas piedāvāto omleti, dažādus salātiņus, smalkmaizītes un svaigi spiestas sulas, bet arī individuālas brokastis, piemēram, palūgt uzcept vēršaci ar šķiņķi, karstmaizi, uzvārīt biezputru. Firmas lepnums ir laba, stipra kafija. 

Gan ikdienas brokastīm, pusdienām, vakariņām, gan arī banketu ēdieniem „Raganas Ķēķī” izmanto ekoloģiski tīrus dārzeņus, augļus, pienu, olas, gaļu, ko iepērk no vietējiem zemniekiem.
Ceļmalas krodziņa ēdienkartei raksturīgi gadalaikam atbilstoši produkti. Lieti noder rudenī no apkārtējiem iedzīvotājiem iepirktās meža un dārza ogas, sēnes, ko krodziņa saldētavā uzglabā līdz pat jaunajai ražai. Kolīdz pavasarī parādās pirmās skābenes „Raganas Ķēķī” vāra skābeņu zupu. Kā mežā no sūnām izlien gaileņu un baraviku cepurītes, virtuvē jau smaržo sēņu mērce.
Saimnieks uzskata, ka vislabākais produktu un ēdienu kvalitātes rādītājs ir tukši šķīvji.
Kā jau katram kārtīgam saimniekam, arī „ķēķa” saimniekam ir savi firmas dzērieni – Raganas rūgtais, Raganas gaišais alus un Raganas vīns, ko var nobaudīt tikai „Raganas Ķēķī”.
Līdzās sātīgiem ēdieniem, ar kuru apjomīgajām porcijām labi var remdēt izsalkumu, „Raganas Ķēķis” piedāvā arī firmas ēdienus – salātus Raganiņa, otros ēdienus: Ragana brīvdienās, Raganas pirksti, Velnišķīgā fileja, restorānos reti sastopamo haizivs steiku, krokodila fileju, kā arī desertu – Raganas sapnis.
Steidzīgie ceļinieki ātri var papusdienot pirmajā stāvā, samaksājot pie kases. Bet tos, kuri ēdienreizi vēlas apvienot ar biznesa vai privātām sarunām, oficiantes apkalpo pie servētiem galdiņiem otrajā stāvā.
Jūs varēsiet nosvinēt savus svētkus omulīgā gaisotnē otrajā stāvā restorānā "Raganas namiņš" !

Un pats gaviļnieks varēs piesēst pašas Raganas tronī !
 Beidzot viesoties „Raganas Ķēķī” un aizverot šīs atpūtas vietas durvis, pārņem apbrīnojama viegluma, pat bezrūpības sajūta, gluži kā kādreiz – bērnu dienās. Sākumā šķiet, ka tas - pateicoties mīļi nešpetnajam telpu noformējumam, ko veidojušas mākslinieces Madara Līviņa, Kristīne Linde un kokgriezējs Andris Kosa, kurš dabīgā lielumā atveidojis ne vien raganu, bet pat zirgu ar visiem ratiem. Bet, savirknējot kopā šķietamus sīkumus, pēkšņi saprotam, ka patiesais labsajūtas iemesls slēpjas saimnieka attieksmē pret nama viesiem – ik uz soļa ir padomāts, lai apmeklētāji jūtas labi.
Jums atliek vien līdz mums nokļūt, par pārējo parūpēsies 
"Raganas Ķēķa" kolektīvs
Aicinam jūs ciemos!


Lai pieteiktu svinības zvaniet : 29117021, 67972266

Nav komentāru: