Party Bus izstādē piedāvās veselu pilsētu!

Black Silver Party Bus sadarbībā ar interaktīvo pilsētiņu Neon City Fiesta Expo2010  izstādē apmeklētājus pārsteigs ar plašu un aizraujošu šova programmu. Trīs dienu garumā uz Rockstar Energy skatuves uzstāsies dažādi populāri izpildītāji un DJ. Deju grupas rādīs dažādus priekšnesumus un pasniegs meistarklases. Profesionāli fotogrāfi sniegs neaizmirstamas foto sesijas. Jaunais TV šovs „Mīlas busiņš” pieņems dalībnieku anketas. Un visam tam klāt pēršanās mobilajā pirtī un kublā.
Pirmās divas dienas – piektdiena un sestdiena būs ballīšu gaisotnē, kad uz "PartyBus" jumta esošās Rockstar Energy skatuves uzstāsies dīdžeji Da White, Andy Bassland, No Tape, Naurizo, Foxy Mandy, Emil Deo, Dj Fenky un Chris Cherry.
 Neon City ielās uzstāsies vairākas populāras deju grupas ar dažādu stilu programmām – no Salsas līdz ielu dejām. Salsā apmeklētāji būs aicināti arī uz meistarklasi, ko piedāvās VivaLaSalsa. Tāpat būs iespēja piedalīties atmiņā paliekošās foto sesijās pie profesionāliem fotogrāfiem visā pilsētiņā. Ievērības cienīga būs foto stenda kompozīcija no Ledus Dizains.lv Svētdiena veltīta kāzu tematikai. Uz skatuves uzstāsies dažādi populāri mūziķi un grupas. Dzirdēsim Olgu Rajecku, Enduring Memories, The Green Land, Opus no Jelgavas, Henrix un vel citus izpildītājus.
Visu izstādes laiku "PartyBus" stendā būs iespēja pieteikties attiecību un piedzīvojumu spēlei „Mīlas busiņš.” Spēles „Trakais ceļojums” producenti izveidojuši jaunu šovu, kurā nepazīstami vīrieši un sievietes dosies kopējā ceļojumā, lai viens otru iepazītu un iespējams atrastu savu otro pusīti.





Nav komentāru: