Video apsveikums - Izmanto iespēju!

Vai esat aizdomājušies par to, ka bieži vien ikdienas steigā nepietiek laika un iespēju jubilejās un citās svētku reizēs apsveikt attālākus radus, draugus, skolas biedrus, kuri nedzīvo dažu soļu attālumā? Apsveikuma kartiņu pa pastu sūtīt slinkums un nav laika, Draugos pantiņu vai e-kartiņu nosūtīt nu jau ir kļuvis bezpersoniski un neinteresanti.


Mēs piedāvājam nosūtīt Jūsu vietā individuālu video apsveikumu Jūsu jubilāram.


Jums nepieciešams tikai izvēlēties, ko vēlaties savā apsveikumā redzēt - tas var būt mazs video rullītis, kurā var iekļaut jubilāra vai jūsu foto, nelielu balsziņu, tekstu, mūziku! Video rullītis būs dažas minūtes garš (ne vairāk kā 5 minūtes), bet tajā var pateikt un parādīt tik daudz!


Cena šim pakalpojumam (gatavs video apsveikums + nosūtīšana): nosūtot jubilāram pa e-pastu vai skype ir tikai 1 LVL!!! Ja vēlaties, lai pievienojam video apsveikumam karaoke dziesmu, tad papildus klāt būs jāpiemaksā 0,70 LVL. Savukārt, ja vēlaties nosūtīt šo video apsveikumu DVD formātā ar Latvijas Pasta starpniecību, tad jāšķiras būs no 2,50 LVL.


Kas gan mūsu laikos vairs ir 1 lats? Toties Jūsu izvēlētais video pasta saņēmējs, būs neizsakāmi priecīgs un patīkami pārsteigts! :)


Šādā veidā Jūs varat apsveikt savus draugus jubilejās, izlaidumos, kāzās, ar bērniņa ienākšanu ģimenē un jebkurās citās svētku dienās! :)


Ieprieciniet savus mīļos!

Ivo Draudiņš - pašnodarbinātais, video, karaoke
29266743, karaokedmix68@apollo.lv, skype: karaokedmix68 


Vita Draudiņa - koordinatore
26424936, karaokedmix68@apollo.lv, skype: karaokedmix68

Nav komentāru: